top of page
Search
  • Writer's pictureSukijama Chanjel

NĂ©zd*HU X-Men: SötĂ©t FƑnix 2019 Teljes Film Magyarul Selemende

NĂ©zd meg ~ X-Men: SötĂ©t FƑnix (2019) [HD] Magyar Full Movie Online 123TopMovie


NĂ©zd meg X-Men: SötĂ©t FƑnix Free Free? [opEnlOad] X-Men: SötĂ©t FƑnix! (2019) Teljes filmnĂ©zĂ©s online ingyenes HQ [DvdRip-HINDI]] X-Men: SötĂ©t FƑnix! (2019) Teljes filmnĂ©zĂ©s online ingyen123 Online filmek! X-Men: SötĂ©t FƑnix (2019)


ELÉRHETƐ ITT â–ș https://netflixmovies.web.id


ELÉRHETƐ ITT â–ș https://netflixmovies.web.id


A LionsGate mĂĄjus 17-Ă©n pĂ©nteken kiadja a „X-Men: SötĂ©t FƑnixot” a szĂ­nhĂĄzakban.


„X-Men: SötĂ©t FƑnix ĂĄttekintĂ©se: Keanu Reeves megöli mindenkit lĂ©legzetelĂĄllĂ­tĂł erƑszakos folytatĂĄsban


Hollywood egyik legjobb akció franchise-je egyre nagyobb - ha nem mindig jobb - egy véres folytatåsban, amely a hírnév meditåcióaként mƱködik.


Egy fĂ©lig nyugdĂ­jas szuper bĂ©rgyilkosnak, aki több embert öltött meg, mint a Bubonic pestis, John Wick (Keanu Reeves) valĂłjĂĄban egy nagyon relatĂĄbilis srĂĄc. A homorĂș arccsontok, a vĂ©gtelen golyĂłs kapacitĂĄsĂș varĂĄzslatos kĂ©zifegyverek Ă©s a vilĂĄg minden sarkĂĄra kiterjedƑ bizĂĄnci bƱnözƑi alvilĂĄg alatt csak egy egyszĂĄlĂș közĂ©pkorĂș fĂ©rfi, aki egyedĂŒl akarja elhagyni a faszot.


Amikor elkezdƑdött az egyre nevetsĂ©gesebb saga elsƑ filmje, Mr. Wick bĂĄntalmazta a felesĂ©ge halĂĄlĂĄt? - Akkor nĂ©hĂĄny orosz mobstĂĄr tĂ©vedett azzal, hogy megölte a kutyĂĄjĂĄt (Daisy nevet kapott, Ă©s nagyon aranyos volt). Ez az agressziĂł, amelyet tudatlanul elkövetett olyan veszĂ©lyes ember ellen, akit korĂĄbban „Baba Yaga” nĂ©ven ismertek, kĂ©nyszerĂ­tette Johnot a szerzƑdĂ©ses gyilkosok hĂĄlĂłzatĂĄba, amit elhagyott. És mivel a Magas TĂĄblĂĄzat ĂĄrnyĂ©kos bƱnei uralkodĂłi szippantottĂĄk a vĂ©rt, nem veszĂ­tettĂ©k el az illatukat vagy a sajĂĄt ĂŒzletĂŒket.


A „X-Men: SötĂ©t FƑnix” vĂ©gĂ©n lakĂłnikus hƑsĂŒnk nagy nem-nemet tett el, ha kĂĄrtevƑt forgatott a Continental Hotel szentelt terĂŒletĂ©n, de a kĂ©tsĂ©gbeesett idƑk kĂ©tsĂ©gbeesett intĂ©zkedĂ©seket igĂ©nyelnek, Ă©s minden New Yorker tudja, hogy milyen amikor a vilĂĄg kicsit tĂșl közel kerĂŒl a kĂ©nyelemhez.


Giddy, fĂĄrasztĂł Ă©s lĂ©legzetelĂĄllĂ­tĂłan erƑszakos, "John Wick: 3. a fejĂ©n egy milliĂł bounty jön lĂ©tre, Ă©s az egĂ©sz bƱnözƑi alvilĂĄg jön utĂĄna. TermĂ©szetesen, bĂĄrki, aki lĂĄtta a korĂĄbbi filmeket ebben a vĂĄratlan franchise-ban, tudja, hogy a bƱnözƑi alvilĂĄg inkĂĄbb egy overworld, Ă©s hogy szinte minden kiemelt extra? -? Utcai ĂĄrusoktĂłl Ă©s pincĂ©rektƑl a kutyafutĂłkig Ă©s a hajlĂ©ktalanokig? hƑcsomagolĂĄsĂș bĂ©relt fegyver, aki a kapitalista rendszerben betöltött szerepĂ©t ĂĄlcĂĄzza a fĂĄtyolos tĂĄrsadalom irĂĄnti mĂ©lyebb hƱsĂ©gĂŒkre, amely a kĂłdok Ă©s a vĂ©r eskĂŒjĂ©nek Ƒsi piacĂĄn mƱködik.


Most, hogy Wick Ășr nĂ©gyszögletes az összes keresztezƑdĂ©s közepĂ©n, a halĂĄlmentes özvegynek komikusan lehetetlen megtalĂĄlni az ĂĄltala keresett barĂĄtsĂĄgot. Ɛ egy cĂ©l, Ă©s Ășgy tƱnik, mintha az egĂ©sz vilĂĄg ujja lenne a ravaszt; korĂĄbban anonim volt, de most hĂ­ressĂ©g.


A Parabellum legszĂ­vesebben dementĂĄlt pillanataiban semmi sem lehet egy hĂ­res metafora. KevĂ©sbĂ© ĂŒgyes, de összpontosĂ­tĂłbb, mint a közvetlen elƑdje, ez a legutĂłbbi kirĂĄndulĂĄs Ășgy talĂĄlja, hogy Mr. Wick mindig idegenektƑl Ăłhajtja, amikor belĂ©p egy szobĂĄba, amelyet a legnagyobb rajongĂłi követnek, Ă©s annyira kĂ©tsĂ©gbeesett, hogy valaki, aki valĂłdi emberkĂ©nt kezeli Ƒt, egĂ©szen a Szahara sivatagig utazik, hogy megtalĂĄljĂĄk Ƒket. A vilĂĄgon mindenki ismeri nevĂ©t, New York City az egyetlen hely a Földön, ahol elrejthet egy egyszerƱ lĂĄtvĂĄnyt, Ă©s a munkĂĄja perksjei nem hasonlĂ­tanak a hozzĂĄjuk tartozĂł zaklatĂĄssal.


Ahogy Wick megbotlik a Times Square nedves neon utcĂĄin - egy meglepƑen Ă©rintett filmvilĂĄghoz vezetve, amely a „The Raid” -kĂ©nt folyik, Ă©s Ășgy nĂ©z ki, mint egy hiper-telĂ­tett Instagram-takarmĂĄny - nehĂ©z nem gondolkodni a Reeves nemrĂ©g tapasztalt hibĂĄs mƱködĂ©sĂ©rƑl repĂŒlƑgĂ©pen, Ă©s azt is, hogy mĂ©g a halĂĄlos döbbenetes megprĂłbĂĄltatĂĄs virĂĄlis pillanatgĂĄ vĂĄlt (a szĂ­nĂ©sz enyhe chagrinjĂĄhoz). Reeves egyszer azt mondta, hogy Wick 40% volt neki, de ez a szĂĄm Ășgy tƱnik, hogy ezĂșttal kicsit felborult. Egyik film mĂ©g nem fejezte ki az anonimitĂĄs elleni kĂŒzdelmet az ilyen viscerally szĂł szerinti erƑvel.


A cĂ­m sorozatos jellegĂ©hez igazodva, „X-Men: SötĂ©t FƑnix” a mĂ©dia res-ben kezdƑdik, Ă©s egy sziklafutĂłval vĂ©gzƑdik. Egy 131 perces film, amely körĂŒlbelĂŒl 110 percnyi futĂĄsi idƑt szentel az embereknek, akik közel ĂĄllnak egymĂĄshoz a fejĂŒkön, majdnem lehetetlen követni valakit, aki nem gyorsul. MĂ©gis, a telek lĂ©nyege elĂ©g egyszerƱ: John Wick sok embert öl meg. Mint sok ember. A „Parabellum” vĂ©gĂ©re alapvetƑen a 25 Ă©s 50 Ă©v közötti csĂĄszĂĄrok halĂĄlĂĄnak fƑ oka.



27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page