Sukijama Chanjel

Jun 3, 20193 min

Nézd*HU X-Men: Sötét Főnix 2019 Teljes Film Magyarul Selemende

Nézd meg ~ X-Men: Sötét Főnix (2019) [HD] Magyar Full Movie Online 123TopMovie

Nézd meg X-Men: Sötét Főnix Free Free? [opEnlOad] X-Men: Sötét Főnix! (2019) Teljes filmnézés online ingyenes HQ [DvdRip-HINDI]] X-Men: Sötét Főnix! (2019) Teljes filmnézés online ingyen123 Online filmek! X-Men: Sötét Főnix (2019)

ELÉRHETŐ ITT ► https://netflixmovies.web.id

ELÉRHETŐ ITT ► https://netflixmovies.web.id

A LionsGate május 17-én pénteken kiadja a „X-Men: Sötét Főnixot” a színházakban.

„X-Men: Sötét Főnix áttekintése: Keanu Reeves megöli mindenkit lélegzetelállító erőszakos folytatásban

Hollywood egyik legjobb akció franchise-je egyre nagyobb - ha nem mindig jobb - egy véres folytatásban, amely a hírnév meditációaként működik.

Egy félig nyugdíjas szuper bérgyilkosnak, aki több embert öltött meg, mint a Bubonic pestis, John Wick (Keanu Reeves) valójában egy nagyon relatábilis srác. A homorú arccsontok, a végtelen golyós kapacitású varázslatos kézifegyverek és a világ minden sarkára kiterjedő bizánci bűnözői alvilág alatt csak egy egyszálú középkorú férfi, aki egyedül akarja elhagyni a faszot.

Amikor elkezdődött az egyre nevetségesebb saga első filmje, Mr. Wick bántalmazta a felesége halálát? - Akkor néhány orosz mobstár tévedett azzal, hogy megölte a kutyáját (Daisy nevet kapott, és nagyon aranyos volt). Ez az agresszió, amelyet tudatlanul elkövetett olyan veszélyes ember ellen, akit korábban „Baba Yaga” néven ismertek, kényszerítette Johnot a szerződéses gyilkosok hálózatába, amit elhagyott. És mivel a Magas Táblázat árnyékos bűnei uralkodói szippantották a vért, nem veszítették el az illatukat vagy a saját üzletüket.

A „X-Men: Sötét Főnix” végén lakónikus hősünk nagy nem-nemet tett el, ha kártevőt forgatott a Continental Hotel szentelt területén, de a kétségbeesett idők kétségbeesett intézkedéseket igényelnek, és minden New Yorker tudja, hogy milyen amikor a világ kicsit túl közel kerül a kényelemhez.

Giddy, fárasztó és lélegzetelállítóan erőszakos, "John Wick: 3. a fején egy millió bounty jön létre, és az egész bűnözői alvilág jön utána. Természetesen, bárki, aki látta a korábbi filmeket ebben a váratlan franchise-ban, tudja, hogy a bűnözői alvilág inkább egy overworld, és hogy szinte minden kiemelt extra? -? Utcai árusoktól és pincérektől a kutyafutókig és a hajléktalanokig? hőcsomagolású bérelt fegyver, aki a kapitalista rendszerben betöltött szerepét álcázza a fátyolos társadalom iránti mélyebb hűségükre, amely a kódok és a vér esküjének ősi piacán működik.

Most, hogy Wick úr négyszögletes az összes kereszteződés közepén, a halálmentes özvegynek komikusan lehetetlen megtalálni az általa keresett barátságot. Ő egy cél, és úgy tűnik, mintha az egész világ ujja lenne a ravaszt; korábban anonim volt, de most híresség.

A Parabellum legszívesebben dementált pillanataiban semmi sem lehet egy híres metafora. Kevésbé ügyes, de összpontosítóbb, mint a közvetlen elődje, ez a legutóbbi kirándulás úgy találja, hogy Mr. Wick mindig idegenektől óhajtja, amikor belép egy szobába, amelyet a legnagyobb rajongói követnek, és annyira kétségbeesett, hogy valaki, aki valódi emberként kezeli őt, egészen a Szahara sivatagig utazik, hogy megtalálják őket. A világon mindenki ismeri nevét, New York City az egyetlen hely a Földön, ahol elrejthet egy egyszerű látványt, és a munkája perksjei nem hasonlítanak a hozzájuk tartozó zaklatással.

Ahogy Wick megbotlik a Times Square nedves neon utcáin - egy meglepően érintett filmvilághoz vezetve, amely a „The Raid” -ként folyik, és úgy néz ki, mint egy hiper-telített Instagram-takarmány - nehéz nem gondolkodni a Reeves nemrég tapasztalt hibás működéséről repülőgépen, és azt is, hogy még a halálos döbbenetes megpróbáltatás virális pillanatgá vált (a színész enyhe chagrinjához). Reeves egyszer azt mondta, hogy Wick 40% volt neki, de ez a szám úgy tűnik, hogy ezúttal kicsit felborult. Egyik film még nem fejezte ki az anonimitás elleni küzdelmet az ilyen viscerally szó szerinti erővel.

A cím sorozatos jellegéhez igazodva, „X-Men: Sötét Főnix” a média res-ben kezdődik, és egy sziklafutóval végződik. Egy 131 perces film, amely körülbelül 110 percnyi futási időt szentel az embereknek, akik közel állnak egymáshoz a fejükön, majdnem lehetetlen követni valakit, aki nem gyorsul. Mégis, a telek lényege elég egyszerű: John Wick sok embert öl meg. Mint sok ember. A „Parabellum” végére alapvetően a 25 és 50 év közötti császárok halálának fő oka.

    270
    0